Ce inseamna peste 1.5 goluri

Descopera ce inseamna peste 1.5 goluri in fotbal si de ce este o optiune populara de pariat. Vezi cum se calculeaza si care sunt situatiile in care se aplica aceasta piata de pariere.

Ce inseamna peste 1.5 goluri

Cand vorbim despre peste 1.5 goluri intr-un meci de fotbal, ne referim la faptul ca se vor marca cel putin doua goluri in total, indiferent de echipa care le inscrie. Aceasta este una dintre cele mai populare optiuni de pariat in lumea fotbalului, iar multi pariori prefera sa-si plaseze pariorile pe aceasta piata.

De ce este atractiva optiunea peste 1.5 goluri?

Optiunea peste 1.5 goluri este atractiva pentru pariori deoarece sansele de castig sunt destul de mari. Majoritatea meciurilor de fotbal se incheie cu cel putin doua goluri marcate, deci pariorii au mai multe sanse de a castiga in comparatie cu alte optiuni de pariat.

Cum se calculeaza optiunea peste 1.5 goluri?

Pentru a castiga un pariu plasat pe peste 1.5 goluri, scorul final al meciului trebuie sa fie de cel putin 2-0, 1-1, 0-2 sau orice alt scor care sa aiba cel putin doua goluri marcate. Daca meciul se incheie cu mai putin de doua goluri, atunci pariorul va pierde acea optiune de pariat.

Exemple de situatii in care se aplica peste 1.5 goluri

  • Un meci in care echipa gazda si cea oaspete sunt cunoscute pentru atacul lor puternic si capacitatea de a inscrie goluri.
  • O confruntare intre doua echipe care se afla pe primele locuri in clasament si care au un scor mediu de goluri marcate ridicat.
  • Un meci important care se anunta echilibrat si cu un ritm alert de joc, ceea ce creste sansele de a avea cel putin doua goluri marcate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *